Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra, engedd meg, hogy pár mondatban bemutassuk vállalkozásunkat:

Kozmetikánkat 1989-ben Szabóné Sipos Zsuzsanna indította el egy egyszerű kozmetikaként.
Majd 2011-ben nőtte ki magát Kft-vé, ami azóta is bővül, megújul!
Ma már Zsuzsán kívül a lánya, Petra is itt dolgozik kozmetikusként, Zsuzsa férje, Szabó János mint masszőr, valamint unokatestvérük Zödös Rebeka pillás-recepciósként, és már kozmetikus tanulóként, de megtalálod Szabó Erzsit, a pedikűr-manikűrösünket is.

Láthatod, vállalkozásunk immár túlmutat az egyszerű kozmetikán, wellness részleggel és különféle alakformáló kezelésekkel is rendelkezünk.
Fő profilunk az IPL-es szőrtelenítés és bőrfiatalítás, de foglalkozunk sminktetoválással, műszempillával, lógófibróma-, szemölcs eltávolítással is a hagyományos értelemben vett kozmetikai szolgáltatások mellett. Szalonunkban csak korszerű, professzionális gépekkel és termékekkel dolgozunk.

Érdemes figyelned a weboldalunkat, Facebook oldalunkat, ahol elsőkézből értesülhetsz az újdonságainkról!

 

Zsuzsa

1989 óta dolgozom a szakmában. Kozmetikusként kezdtem, de mára már  profi vagyok. A fejlődés érdekében képzéseken veszek részt a mai napig.
Hogy átadhassam tudásomat a következő generációknak, oktatásokat is tartok.

Petra

Mint ahogyan azt a jelenlegi modern világ megköveteli, megvan minden – a szakmához szükséges és elengedhetetlen – képesítésem, és mindannyian folyamatosan képezzük magunkat, minden fontos tanfolyamot, képzést elvégzünk.

Jani

Ahhoz, hogy csatlakozhassak, és családi vállalkozásként működhessünk tovább, elvégeztem a megfelelő képzéseket, hogy a masszázs minden fortélyát kitanuljam.

Fontos bejelentéssel tartozom nektek: 2022. január 1-jével nyugdíjba vonulok. Természetesen az idei kezelésekre még jöhettek.

2011 óta családi vállalkozás formájában egyesültünk, hogy tudásunkat és képességeinket együtt tudjuk hasznosítani Vendégeink legnagyobb örömére.