Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra, engedd meg, hogy pár mondatban bemutassuk vállalkozásunkat:

Kozmetikánkat 1989-ben Szabóné Sipos Zsuzsanna indította el egy egyszerű kozmetikaként.
Majd 2011-ben nőtte ki magát Kft-vé, ami azóta is bővül, megújul!
Ma már Zsuzsán kívül a lánya, Petra is itt dolgozik kozmetikusként (jelenleg gyesen van kisfiával), és Kovács Kitti volt tanulónk, immár végzett kozmetikus!

Láthatod, vállalkozásunk immár túlmutat az egyszerű kozmetikán, wellness részleggel és különféle alakformáló kezelésekkel is rendelkezünk.
Fő profilunk az IPL-es szőrtelenítés és bőrfiatalítás, de foglalkozunk sminktetoválással, lógófibróma-, szemölcs eltávolítással is a hagyományos értelemben vett kozmetikai szolgáltatások mellett. Szalonunkban csak korszerű, professzionális gépekkel és termékekkel dolgozunk.

Érdemes figyelned a weboldalunkat, Facebook oldalunkat, ahol elsőkézből értesülhetsz az újdonságainkról!

 

Zsuzsa

1989 óta dolgozom a szakmában. Kozmetikusként kezdtem, de mára már  profi vagyok. A fejlődés érdekében képzéseken veszek részt a mai napig.
Hogy átadhassam tudásomat a következő generációknak, oktatásokat is tartok.

Petra

Mint ahogyan azt a jelenlegi modern világ megköveteli, megvan minden – a szakmához szükséges és elengedhetetlen – képesítésem, és mindannyian folyamatosan képezzük magunkat, minden fontos tanfolyamot, képzést elvégzünk.

Jani

Ahhoz, hogy csatlakozhassak, és családi vállalkozásként működhessünk tovább, elvégeztem a megfelelő képzéseket, hogy a masszázs minden fortélyát kitanuljam.

Fontos bejelentéssel tartozom nektek: 2022. január 1-jével nyugdíjba vonulok. Természetesen az idei kezelésekre még jöhettek.

2011 óta családi vállalkozás formájában egyesültünk, hogy tudásunkat és képességeinket együtt tudjuk hasznosítani Vendégeink legnagyobb örömére.