Duet RF

Ahogy a neve is mutatja, két technológia található meg a készülékben: frakcionális rádiófrekvencia és thermal rádiófrekvencia. A két technológia külön-külön is rendkívül eredményes, de a komplex megoldás érdekében, a bőr mélyebb struktúrájának kezelési lehetőségével és az intenzívebb, felületen leadott impulzusoknak köszönhetően egymást kiegészítve a leghatékonyabb.

A thermal RF lényege, hogy az energiát a pozitív elektródán keresztül közvetíti, a kezelőfej azonos szintű energia leadásra képes, amely a mélyebb rétegbe a felszín károsítása nélkül jut be. Ez a fajta energiabevitel a kollagén összehúzódását eredményezi és megindítja a hosszú távú kollagén újratermelődését. A technológia nagy előnye, hogy az év minden napján végezhetjük vele a kezelést.

A frakcionális RF kezelőfejhez különböző tipek csatlakoztathatók . A kezelés során a készülék fókuszált hőenergiát bocsát ki, amely apró koagulációs sérüléseket hoz létre. A pontok közötti részek épek maradnak, a gyógyulás ezekből a területekből indul ki, így készteti a bőrt az újratermelésre, ami egyenletesebb tónust és feszesebb látványt eredményez.