Leszámol a ráncokkal, a hegekkel és a pigmentfoltokkal – Erre is képes a MezoPen!

Az idő múlását ugyan nem állíthatjuk meg, viszont a MezoPen kezeléssel megszüntethetjük az öregedés látható jeleit. Fokozza a kollagén képződését, hatására az arc minden kontúrja feszesebbé válik, ahogyan a szarkalábak és ráncok eltüntetésében is hatékony megoldást nyújt. Nemcsak öregedésgátló hatású, még egy jó pár bőrprobléma esetében hatékony. Kollagén indukciós terápiának is nevezik, fokozza a kollagén és az elasztin termelődését, ami látványosan megfiatalítja a bőrt.

Mi a MezoPen?

A MezoPen készülék kezelőfejének apró tűi rövid idő alatt, sokkal többször és jóval mélyebbre hatolnak be a bőrbe, mint a hagyományos dermarollellel végzett kezelés során. Különlegessége, hogy szabályozható tűmélység beállítással rendelkezik, a tűhosszúságot a kezelendő bőrfelületnek megfelelően lehet beállítani. Ennek köszönhetően még a szem környéki vékony bőr kezelésére is nagyszerűen alkalmas. A MezoPen mikrotűi függőleges csatornákat nyitnak meg, ami tovább csökkenti a minimális szöveti sérülés kockázatát, valamint támogatja a hatóanyagok mélyebbre jutását. A MezoPennel vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül.

Hogyan működik a MezoPen?

Miután a MezoPen készülék kezelőfejének apró tűi behatolnak a bőrbe, mikrosérüléseket ejtenek, amiket a szervezet elkezd begyógyítani. Előbb azonban a szabad szemmel láthatatlan, kisméretű, szúrt csatornákon keresztül, a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe jut.  A regenerációs folyamat során a test kollagént és elasztint termel, a célzott és mélyebb tűszúrások is hozzájárulnak ahhoz, hogy a MezoPen kezelés hatása hosszabb ideig tartson.

Mennyi kollagén termelődik majd a bőrömben?

A MezoPen kezeléssel képződő kollagén mennyisége mindenkinél eltérő. Ez függ az életkortól, valamint az egészségügyi állapottól, illetve a tűhossztól. Illetve attól is, hogy ki, milyen életmódot folytat, a dohányzás, az alkohol és a napozás egyaránt gátolják a kollagén képződését.

Milyen bőrproblémákon segít a Mezopen?

Aknék, hegek és műtéti hegekmély ráncok, száraz és megereszkedett, petyhüdt bőr, ráncoktág pórusok, pigmenthiány, öregségi foltok, striák (terhességi/elhízási csíkok).
A MezoPen kezelés a hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható.

A MezoPen kezelés előnyei:

– Látható, érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, akár már az első kezelés alkalmával.
– Nincs ismert mellékhatása vagy napfényérzékenység a kezelés után.
– Rövid, fél, egy napos gyógyulási idő.
– Nincs maradandó sérülés vagy heg.
– Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció.
– A hatóanyagok nagy mennyiségben a kellő mélységbe jutnak.
– Minden bőrtípuson alkalmazható.
– Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül.

A MezoPen használata nem javasolt a következő esetekben:
Aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma, herpesz, anyajegy, krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rosszindulatú bőrelváltozások, ekcéma, rosacea, pikkelysömör esetén. Kizáró ok a komoly solar keratosis (elszarusodás napozás hatására), kiemelkedő anyajegy, szemölcs, keloid képződésre való hajlam. Terhesség és szoptatás ideje alatt, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin-tartalmú gyógyszerek szedésekor, cukorbetegség esetén sem. Nem alkalmazható a kezelés azoknál sem, akik fél éven belül gyümölcssavas hámlasztáson estek át, vagy allergiások az érzéstelenítő krémekre (lidokain-érzékenyek).

Érdekel, foglalok időpontot: +36 (37) 373-475