A ClinicCare elsősorban természetes összetevőkből álló hatóanyagokkal és tudományos alapokon nyugvó, forradalmi gyártástechnológiával emelkedik ki a többi professzionális kozmetikummárka közül. A tudományos bőrápolás területén egy újabb szenzációval rukkoltak elő, ez a Carboxy-terápia! Kivételesen nem hatóanyagokkal dolgozik, hanem a szén-dioxid jótékony hatásával.

Ahogy öregszünk, bőrünk tápanyag- és oxigénszintje csökken. Ez a sejtek energiahiányához vezet, ezért a bőr öregedése felgyorsul, keringési rendellenességek jelennek meg, elveszti rugalmasságát, petyhüdt és fakó lesz.
Erre a megoldás: a bőr oxigénnel való feltöltése! A Carboxy-terápia a test saját erőforrásait használja fel ennek érdekében. A rendszer fő komponense a szén-dioxid, ami behatol a bőrbe, így a szervezet azt érzékeli, hogy kevés az oxigén az arc bőrében, ezért megnöveli az oxigén ellátást.
Mindenkinek ajánljuk, minden bőrtípusra, problémára! Hatékony anti-aging kezelések fokozására. Rendkívül eredményes akne utáni hegekre, gyulladásos folyamatok csökkentésére, fakó, petyhüdt bőr kezelésére. Serkenti a kollagén és elasztin rostok termelődését.

 

Érdekel, foglalok időpontot: +36 (37) 373-475